Настю Каменських помітили в обіймах інших чоловіків на закритій вечірці: а що скаже бідний Потап?

Настя Каменських запалила на вечірці з іншими чоловіками в потрапила до об'єктиву.

Настя Каменських, як і інші українські артисти за час карантинних обмежень дуже скучила по сцені та виступам. Втім, час від часу їй вдається виїхати на корпоративи та міні-концерти для молодят. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram інформації про її виступи немає. Втім, до фан-акаунтів відео потрапляють постійно.

Недоліки виступів на корпоративах

Нещодавно в мережі з’явився відеоролик, у якому Настя Каменських виступає для публіки з композицією “Я обещаю”. Співачка була одягнена у блискучу сукню, і як завжди розпустила свої розкішні кучері.

Кадри з нещодавнього виступу Насті Каменських.

Не дивно, що слухачі чоловічої статі намагалися бути поближче до зірки. Адже окрім статусу знаменитості, вона неймовірно приваблива жінка. Хлопці раз у раз намагалися доторкнутися до неї, обійняти, а один щасливчик навіть зміг поцупити в неї цілунок у щоку.

Настя Каменських намагалася уникнути подібних проявів уваги, але деяким все ж таки вдалося і обійнятися, і потанцювати, і притиснутися. Цікаво, як реагує на такі робочі моменти чоловік співачки продюсер Потап?

Нагадуємо, що цей рік видався для Насті Каменських особливо важким. Декілька місяців тому вона втратила близьку людину — батька. Зірка не могла впоратися з горем і навіть страждала від панічних атак. В результаті Каменських поринула у роботу з головою та запустила новий проект — реаліті-шоу “Дівчата рулять”, який став доволі успішним. Завдяки цим невеличким відеороботам фанатам Насті Каменських та Потапа стало набагато ясніше, які між ними стосунки, і яку роль у житті зірки грають її подруги та мама.

Схожі статті