Анастасія Приходько збирається змінити зовнішність: зірка заговорила про пластику і розсекретила свої плани

Анастасія Приходько завжди здавалася радикалом у питанні пластичної хірургії, але виявилося, що все зовсім не так.

Відома українська співачка Анастасія Приходько завжди позиціонувала себе, як сувору натуралістку. Приваблива жінка ніколи не соромилася власного тіла і нечисленних недоліків. Вона активно пропагандує любов до себе, свого тіла та його абсолютного прийняття.

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram справжній вигляд свого живота та стегон після нещодавнього народження третьої дитини.

Анастасія Приходько, пластика та косметологічні процедури

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, в якій зірка вирішила розповісти про те, що робила зі своїм обличчям. Очікувано, але зовсім нічого. Мовляв, ніяких підтяжок, ботоксу і т.д.

Анастасія розповіла, що їй дуже приємно, коли її звинувачують у пластиці, адже це означає що вона гарна. Втім, це не значить, що вона не мріє дещо змінити в собі. Наприклад, вона планує виправити асиметрію своїх губ. Але це в майбутньому, зараз співачку не турбує свій зовнішній вигляд. Більш того, вона вважає, що кожна дівчина повинна вирішувати за себе, чи є у неї необхідність в пластичний хірургії.

Також зірка розповіла про те, що її ніяк не турбують негативні коментарі про те, що вона постаріла. Анастасія Приходько спокійно приймає період взросління і вважає привабливість “вкусовщиною”. У чому ми з нею погоджуємося.

Нагадуємо, що нещодавно Анастасія Приходько стала матір’ю втретє. Про це стало відомо одразу після її перемоги шоу “Маска”.

Будьте собою та піклуйтеся про себе!

Схожі статті