Маєток з каміном-вогнищем та басейном: як виглядає двоповерховий будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова?

Як виглядає маєток самих популярних ведучих в Україні? Не дивлячись на цілодобову охорону, журналістам вдалося отримати ексклюзивні знімки.

Після того, як в Юрія Горбунова та Катерини Осадчої зав’язалися таємні стосунки та народився маленький син Івасик, подружжю було необхідно переїхати у будинок побільше. Вони обрали елітне котеджне містечко у престижному селі Романків. У комплексі є цілодобове відеоспостереження, охорона та безліч інших зручностей для людей, які не бажають публічності, коли вони вдома.

Певно саме тому їхніми сусідами стали Настя Каменських та Потап.

Як виглядає будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова?

Якось Катя Осадча запрошувала журналістів до себе додому, але всієї краси не показала. Дім двоповерховий і також має літнє приміщення.

Фотографія будинку Каті Осадчої та Юрія Горбунова.

На подвір’ї є басейн та ігрова зона для Івасика. Зараз у будинку проживає 4 людини: подружжя, Івасик і син Каті Ілля від першого шлюбу.

Катя Осадча приймає сонячні ванни біля басейну.

Нещодавно журналістам програми “Викриття” також вдалося зняти будинок з висоти пташиного польоту за допомогою дронів. Ось так виглядає уся площа, яка належить зіркам.

Фотографія моєтку зіркового подружжя

Варто відмітити, що інтер’єр будинку доволі простий. Там немає розкоші на манер замку Пугачової. Маєток скоріше нагадує звичайний американський дім середнього достатку. У приміщенні для відпочинку є камін-вогнище, а в залі основного будинку прекрасний камін, біля якого родина гріється взимку.

Катя Осадча біля вогнища.

Нагадуємо, що зараз Катя Осадча є вагітною третьою дитиною. Так, зовсім скоро відома телеведуча стане матір’ю. Користувачі мережі дуже сподіваються, що на цей раз на світ з’явиться прекрасна дівчинка, яка прикрасить життя родини і трошки розбавить чоловічий колектив у будинку.

Схожі статті