(Фото) Лілія Ребрик похизувалася своєю елітною автівкою: теледіва кермує машиною для вуличних гонщиків

Жінка за кермом завжди виглядає елегантно. Лілія Ребрик - досвідчена водійка, яка вирішила показати прихильникам своє авто.

Лілія Ребрик кожного ранку зустрічає з українцями день на телеканалі “Україна”. Робочий день починається у телеведучої дуже рано, близько 5-ї години. Щоб комфортно було добиратися на студію, Лілія придбала собі авто.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча ніколи не хизувалася своїми статками, але своє авто вирішила показати своїм прихильникам.

Виявляється, кермує артистка дивом німецького автопрому – BMW. Дуже часто такі машини стають учасниками гонок і не лише офіційних.

Лілія Ребрик за кермом своєї автівки. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки.

Дуже пасує білявці світлий шкіряний салон. Лілія навіть сьогодні підібрала вбрання до своєї машини.

Редакції “Сенсація” вдалося знайти, як загалом виглядає машина телеведучої. Виявляється, Лілія має витончений смак: вона придбала собі машину білого кольору.

Лілія Ребрик позує біля своєї машини. Фото взято на просторах мережі.

Та, вочевидь, це не перша автівка легендарної ведучої. Раніше Лілія публікувала фото, де позувала біля червоної машини марки “Ауді”.

Лілія Ребрик позує біля авто. Фото взято на просторах мережі.

Дуже жіночно виглядає автомобіль у яскраво-червоному кольорі. Варто відзначити, що попри свою славу та популярність Лілія не хизується своїми матеріальними статками. Вона ніколи не виставляє нарочито на показ фанатам свого будинку чи автівок. До речі, якою машиною кермує її чоловік, Андрій Дикий, досі не відомо.

Схожі статті