Як складалися стосунки Дзідзьо з його “партнеркою” впродовж довгих років співіснування: “Дуже заважала”

Дзідзьо розповів, як він мирився з вірною супутницею по життю.

Стосунки Михайла Хоми з жінками — справжня епопея, в якій незрозуміло, хто антагоніст, а хто протагоніст. Втім, у його житті є супутниця, яка ніколи його не покидає і стосунки з якою у співака стабільніші за романтичні. Цією товаришкою є його борода, яка з’явилася на початку успішної кар’єри Дзідзьо.

Нещодавно співак давав інтерв’ю за кулісами концерту і розповів, як він уживався з нею, коли тільки-но відростив.

Стосунки Дзідзьо з бородою

Дзідзьо
Дзідзьо

Так, Дзідзьо зізнався, що його стосунки з бородою пройшли від етапу повної несумісності до прийняття та співробітництва.

“Спочатку дуже заважала – все падало в неї. Я все не міг зрозуміти, як їжа потрапляє туди? Особливо, коли їв борщ – такий специфічний запах – мені це не дуже подобалося. Тому я відразу йшов умиватися. Відносно поцілунків – вона лоскоче і діти завжди питали: “DZIDZIO, що це таке?” І я знайшов вихід – спочатку обнялися, а потім поцілунок в щічку”

Але співак впевнений, що рано чи пізно, він таки її позбавиться.

Дзідзьо з дружиною
Дзідзьо з дружиною

Нагадуємо, що інтерес до персони Дзідзьо дуже виріс у зв’язку зі скандалом навколо нього, його колишньої дружини Ярослави та куми Олі Цибульської. Після довгого мовчання Ярослава Притула, розповіла усе, що в неї накопичилося за довге подружнє життя. Після цього Дзідзьо та Ольга не змогли втриматися та почали поливати брудом починаючу співачку. Фанати розділилася на три табори, а жертвою журналістських досліджень став навіть таємний чоловік Цибульської, якому завжди вдалося сховатися від папараці. Зараз відомо, що її чоловіком є Сергій Грисюк. Однак, співачка спростовує цю інформацію.

Схожі статті