Перша продюсерка Олі Полякової розповіла, чому співачка не стала зіркою у юності: не помогли навіть гроші

Зараз Оля Полякова - популярна зірка української естради. Та шлях на музичний Олімп дався співачці не просто. Перша продюсерка Полякової розповіла про це.

Оля Полякова. Її запрошують на проекти, пропонують рекламні контракти та виступи на корпоративах. Концерти зірки збирають аншлаги, а поява Суперблондинки на вечірці гарантує увагу ЗМІ та блогерів.

Оля Полякова
Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі. 

Та перші гонорари майбутня Королева ночі заробляла дуже тяжко. Артистка отримувала за виступ 15 доларів. Цієї сум не вистачало навіть на оплату квартири.

Про це розповіла Ірина Ковальська, колишня продюсерка Полякової. Та надавала співачці все необхідне і допомагала на початку творчого шляху. Про це стало відомо з програми “Викриття”.

Ковальська розповідає, що становлення Олі, як зірки було непростим: не давали слави та популярності навіть перші кліпи, де співачка відверто показувала всі свої красоти.

Ірина Ковальська розповіла про становлення кар’єри Полякової.

Ірина купувала реквізит, замовляла гримерів для Полякової та навіть допомагала їй з орендою квартири. Та ніжний ліричний образ тендітної білявки чомусь не подобався слухачам. Ковальська згадує: настільки все здавалося безнадійним, що навіть мама Олі відмовляла доньку від сцени.

Суперблондинку це дуже хвилювало і в один момент вона вирішила все перекреслити і почати наново кар’єру. Полякова взяла собі образ самоіронічної та знахабнілої жінки.

Оля Полякова поставила на місце нахабних хейтерів
Оля Полякова у типовому образі перших років. 

Співачка змінила ліричні пісні на запальні, а ще, щоб звернути на себе увагу – одягла кокошника. Щоправда, прикрасу заховала у шафу, коли почалася війна на сході України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.