Великий натовп та щасливий батько: Сергій Притула гучно і з розмахом відсвяткував народження третьої дитини

Сергій Притула ще раз привітав новонароджену донечку з появою на світ.

25 травня відомий український телеведучий, зірка “Нового каналу” Сергій Притула став батьком втретє. На світ з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Стефанія. Зірковий батько був неабияк щасливий, що у його сина Діми та доньки Соломії з’явилася маленька сестричка. Шоумен одразу ж опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію разом з закутаною дівчинкою та сяючою посмішкою на обличчі.

Сергій Притула разом зі Стефанією.

Сергій Притула відсвяткував народження другої доньки

Сергій Притула виявився дуже хитрим та продуманим чоловіком. Щоб не витрачати багато грошей, він вирішив “виставитися” за народження доньки під час корпоративу на радіо і таким чином одразу вбив двох зайців. Натовп з працівників радіо здається був дуже задоволений рішенням Сергія, який відсвяткував появу спадкоємиці в їхньому колі.

На особистій сторінці Сергія в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, на якій Притула постав на передньому плані, а позаду нього став увесь радійний колектив. Шоумен сповістив Instagram спільноту, що “виставився”, і дуже зручно.

Нагадуємо, що нещодавно Сергій Притула розповідав, як його старші діти відреагували на появу молодшої сестрички. Так, син Діма від першого шлюбу більше мріяв про братика, але дуже зрадів і сестричці. А ось Соломія була неймовірно щаслива, що в неї з’явилася компанія. Сам Сергій зізнається, що не збирається зупинятися на третій дитині і хоче народити молодших і для Стефанії.

До речі, ім’я дівчинці вибирала мама. Сергій Притула повністю віддав це право їй, так як вона виношувала та виношувала дівчинку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.