Настя Каменських показала їхнє з Потапом 5-річне малятко, про яке мало хто знає: давно є про кого дбати

Настя Каменських та її чоловік Потап не живуть самі у своєму величезному будинку.

Не дивлячись на той факт, що пара вже давно разом, шанувальники творчості Насті Каменських та Потапа все ніяк не можуть дочекатися від них спадкоємців. У фанатів є особливе прагнення побачити, які будуть діти у Потапа та Насті Каменських. Втім, поки вони можуть тільки фантазувати. Співачка завжди відповідає, що не проти мати дитину, але поки що Господь не дав. Якщо це все ж таки станеться, вона буде тільки рада.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Крихітка Мімі

Домівка Насті Каменських та Потапа завжди повна гостей. Окрім того, що з ними зараз живе мама артистки, яка нещодавно втратила чоловіка і не може знаходитися у самотності, до них часто приходить краща подруга Насті — Анна Андрійчук, яка розлучилася з чоловіком і також потребує емоційної підтримки.

Але й це не все, є ще прекрасне жителька на ім’я Мімі. Це маленька собачка Насті Каменських. Їй 5 років і іноді на особистій сторінці господині в  соціальній мережі Instagram з’являються її світлини. Вона дуже ласкава, постійно цілується і з легкістю усиджує на руках.

Собачка Насті Каменських Мімі.

Нагадуємо, що Потап та Настя Каменських одружилися у 2019-му році у київському лісі. Це був перший раз, коли пара офіційно продемонструвала свої стосунки. Втім, дуже скоро з’ясувалося, що зустрічалися вони давно, а весілля було не першимм. Насправді ж одружилися вони у Лас-Вегасі. Наскільки давно — невідомо. Поки шанувальники творчості Насті насолоджувалися її музикою, вони будували власний будинок.
Сподіваємося, що скоро Бог таки дасть і Настя Каменських стане мамою прекрасного здорового малюка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.