На що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт йдуть заради спільного щастя: на пару чекали важкі випробування

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відправилася у незвичайну подорож та показали, як нелегко їм там було.

Ксенія Мішина велика фанатка різноманітних духовних практик та лекцій по особистісному зросту. Вона пропонує подібні лекції своїм підписницям і сама навідується до різноманітних гуру. Впродовж двох останніх неділь зірка активно збирала компанію для того, щоб поїхати на ретріт до украінських Карпат. І ось зіркова пара відправилася на духовний відпочинок на 5 днів.

Усе заради щастя

Нещодавно особисту сторінку Ксенії Мішиної в соціальній мережі Instagram заполонила лінійка відеороликів та фотографій з того самого туру до природи. З’ясувалося, що їхній відпочинок включав у себе не тільки медитації, але й стояння на цвяхах та ходьба по сходах.

Ксенія Мішина на ретріті розповідає про власні враження від відпочинку.

Остання виявилася обов’язковим пунктом, так як їхній будинок, який вони орендували на час відпочинку, стояв на горі, а єдиний шлях до нього — саме 800 сходів. Втім, Ксенія не сильно засмутилася, а побачила у цьому можливість підкачати м’язи. Вона розповіла, що в них з Олександром Еллертом вже була серйозна крепатура на момент зйомки.

До речі, будинок у якому живуть зірки неймовірно гарний. Це дерев’яна будівля з великими залами та панорамними вікнами.

Нагадуємо, що буквально місяць назад ходили чутки про те, що Ксеня Мішина та Олександр Еллерт розірвали стосунки. Пліткам послужили дії акторки, які вона відмовилася пояснювати. Так, дівчина відписалася від коханого та видалила усі спільні фотографії з ним. Фанати не на жарт захвилювалися, але уже у студії Григорія Решетника Ксенія розповіла, що вони з Олександром разом.

Схожі статті