Олега Винника називають київським чоловіком балерини Анастасії Волочкової. А як же Таюне?

Український співак Олег Винник носить негласне, але горде звання головного вовка країни, який завоював прихильність балерини всієї Русі Анастасії Волочкової.

Герой нашої сьогоднішньої статті може похвалитися одним з найбільших фан-клубів на українській естраді, але в той же час він сповнений таємниць і загадок. Навіть найвідданіші фанати досі не знають, ким зайняте серце Олега Винника, про яке мріють мільйони жінок. Втім, виконавець не заперечує, що одружений, однак подробицями не ділиться.

У різний час артисту приписували романтичні стосунки з багатьма знаменитими жінками. Серед них була навіть російська балерина Анастасія Волочкова, яка привернула увагу не одного чоловіка. В той період життя зірка балету активно гастролювала по Україні, а Олег тільки-но починав будувати свою кар’єру на Батьківщині після успіху за кордоном.

Історія кохання Олега Винника і Таюне
Олег Винник

Так, одного разу “парочку” піймали в одному з дорогих клубів столиці, де вони дуже мило спілкувалися. Тоді-то і з’явився грунт для мислимих і немислимих чуток. Ось як Винник сам коментував те, що відбувалося в наступних інтерв’ю:

“Ми з Настею сиділи поруч на одному заході. Навколо стояв сильний шум. Я нахилився до неї ближче, щоб почути, і папараці в той же час зробили знімки, де я навис над пишним бюстом Волочкової. Ну а журналісти додумали далі”.

Олег Винник і Анастасія Волочкова
Олег Винник і Анастасія Волочкова

А от справжнім коханням Олега шанувальники вважають його бек-вокалістку Таїсію Сватко, більш відому як Таюне. Подейкують, що вони разом ще зі студентських часів і у них навіть є спільний син, який живе і вчиться в Німеччині, де його знаменитий батько колись був зіркою мюзиклів.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Більше цікавого про стосунки Винника і Таюне дивіться в наступному відео:

Схожі статті