Олена Кравець зізналася, що колись мріяла покинути Україну та перебратися у Москву: “Мама не пустила”

Олена Кравець розповіла про головну боротьбу своєї молодості.

За кожною історією успіху дуже часто криється історія боротьби. Так було і у знаменитої Олени Кравець — жінки, яка змогла підкорити Україну саме гумором і яка довгий час залишалася єдиною відомою українською гумористкою. Виявляється, на її шляху до успіху та багатства стояли найрідніші їй люди — батьки, які через свою любов до доньки ніяк не могли їй дозволити процвітати у Москві.

Чому Олена хотіла поїхати та що її зупинило?

Олена Кравець не приховує: колись мріяла поїхати до Москви або Санкт-Петербургу та вчитися у театральному. Вона хотіла заробляти гроші саме на сцені. Втім, її батьки не вважали це взагалі за професію. Вони дуже переживали за власну доньку і заборонили переїжджати до Росії.

Більш того, вони їй не дозволили їй вчитися в театральному. Подружжя наполягало на тому, що необхідно отримати “реальну” освіту.

“Я хотіла бути актрисою, вступити до ВДІКу, в театральне училище імені Бориса Щукіна або школу-студію МХАТ. У 16 років мама не пустила вступати в Пітер і Москву”

Усі її фантазії віртуозно відхилялися батьками. Але Олена все ж таки дісталася своєї мрії. Артистка розповідає, що останньою краплею став той факт, що вони з чоловіком змогли самі оплатити своє весілля та купити житло. Саме тоді подружжя прийняло, що вони були неправі і привітали доньку з тріумфом.

Нагадуємо, що Олена Кравець нещодавно кардинально змінила стиль. Зірка, яка впродовж двадцяти років носила довге волосся, дуже коротко підстриглася. Вона пов’язує це з великим бажанням якихось змін у житті.

Схожі статті