ТОП-5 незабутніх конфузів на сцені: “легендарна” розтяжка Лободи та розпластана у глядацькому залі Брежнєва

Навіть конфузи іноді стають легендарними та яскравими спалахами у кар'єрі виконавців.

Абсолютно з усіма людьми стаються певні конфузи. Це невід’ємна частина нашого життя, і нас зірками розділяє лише той факт, що їхні конфузи частіше стаються публічно. Ми ж з вами маємо маленьку крихту надії, що про нашу невдачу усі забули. Давайте згадаємо найепічніші та найефектніші фіаско вітчизняних зірок на сцені.

Світлана Лобода

Під час одного зі своїх виступів, Світлана Лобода змусила фанатів думати, що зірка, м’яко кажучи, знаходиться не в собі. Її хитало зі сторони в сторону під час танцю, а елемент з піднятою догори ногою вийшов максимально недолуго. Не вийшло ні розтяжку продемонструвати, ні пластичність.

Ані Лорак

Усі пам’ятають про те, як Ані Лорак засвітила на сцені спідню білизну, але це не єдиний конфуз, який блук мережею. Так, під час одного з виступів, Ані Лорак просто не змогла впоратися з сукнею, і заплуталася в тканині. Нічого страшного, але виглядає доволі безглуздо, особливо коли на фоні грає драматична пісня.

Кадри з виступу Ані Лорак.

Віра Брежнєва

Коли Віра Брежнєва виступала на сцені, вона вирішила спуститися до глядацького залу. Там вона рухалася у сторону і неочікувано для всіх впала. Зірка раптово зникла з об’єктиву, а в кадр потрапила лише її довга прекрасна нога. Очевидно, знаменитість лежала догори дригом. Втім, не хвилюйтеся Вірі швидко допомогла охорона.

Філіп Кіркоров

Це відео вже можна вважати архівним, але воно все ще залишається популярним. Філіп Кіркоров виступає і навіть не здогадується, що позаду нього рухається фон, який в наступний момент стукне його у спину.

Наталка Могилевська

Цей виступ абсолютно чесно можна назвати провальним. У момент, коли Наталя співала, різко вимкнулася музика, а потім фонограма. Коли звук налагодили, з’ясувалося, що Наталя себе не чує. Під кінець композиції голос співачки просто зірвався від нервів.

Схожі статті