У Михайла Заливако буде донька? Анна Богдан злила ексклюзивну інформацію про коханого в мережу

Анна Богдан здивувала фанатів інформацію про коханого Михайла Заливако.

Не так давно широкому суспільству стало відомо про те, що Михайло Заливако та Анна Богдан таки зуміли побудувати стосунки поза проектом. Зараз зіркова пара активно навідується на різноманітні інтерв’ю та розповідає про особисті відносини у рамках контракту з телеканалом. Без пікантних подробиць звісно не обходиться, адже як інакше утримати увагу глядача.

Відверті подробиці про життя та плани Михайло Заливако

Нещодавно на особистій сторінці екс-учасниці реаліті-шоу “Холостяк” Анни Богдан з’явилася публікація про спільне життя з холостяком 11-го сезону.

Так, Анна розповіла про те, що Михайло дуже хоче стати батьком дівчинки, дуже прискіпливий до вибору страв, має велику кількість взуття та дуже любить шкодливу їжу, чим повністю руйнує режим здорового харчування своєї обраниці.

Те, що Михайло Заливако планує стати батьком саме дівчинки до сьогодні не було відомо. Ми впевнені, що фанати пари дуже зрадіють, якщо виявиться, що Анна Богдан вагітна. Втім, поки пара не говорить навіть про весілля. А користувачі мережі зраджують своїм звичкам і не підозрюють молодих людей у тому, що вони збираються створити родину або заводити дітей. Вдасться втілити свій план у життя Михайлові Заливако також невідомо, все ж таке стать дитини справа неочікувана та непередбачувана.

Нагадуємо, що нещодавно Михайло Заливако відповів на питання Слави Дьоміна в інтерв’ю для Люкс FM про те, чи дійсно думка його матері впливає на його вибір. Холостяк стверджує, що поважає думку матері, але ніколи на неї не опирається.

Схожі статті