Зірка “СТБ” Аніта Луценко вперше в житті показала свого таємничого обранця: “Ми не одружилися, він не хоче…”

Аніта Луценко показала свого обранця Олександра широкій публіці.

Аніта Луценко залишається одною з тих зіркових красунь, які навідріз відмовляються розповідати деталі про особисте життя та розсекречувати особистість своїх обранців. І у зіркового тренера, як наприклад, і у Олі Цибульської така ж сама причина — її чоловік не хоче публічності. Не дивлячись на те, що коханий Луценко уникає журналістів, сама Аніта полюбляє публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з ним, на яких він зображений таким чином, що його обличчя не видно. Не зрозуміло, для чого це робить зірка: можливо, щоб позначити, що вона несамотня, а можливо що подражнити шанувальників.

Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка

Втім, ніщо не триває вічно. Аніта зі своїм обранцем Олександром поїхали у гості до Іраклі Макацарія і саме там зустрілися журналісткою Катею Осадчою, яка знімала черговий сюжет для своєї програми “Світське життя”. Під час зйомок, Катерині вдалося взяти інтерв’ю Аніти, а також “урвати” кадр з її обранцем.

“Ми не одружилися, але він не хоче публічності, йому це не подобається. У цю подорож ми їхали разом, тому що Саша вже давно дружить з Іраклі і це було ідеально, тому що і день народження його відсвяткували тут. Це було дуже круто. Я думаю, що влаштувала хороший подарунок тим, що ми поїхали разом сюди”, – зазначила тренер під час бесіди з Катею Осадчою.

Олександр публічності боїться, але Катя таки зробила те, чого він так уникав. Тепер вся країна знає, як виглядає коханий Аніти. Сподіваємося, що конфлікту між парою через це не буде.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.