Як виглядають п’ятеро дітей Сніжани Єгорової від двох невдалих шлюбів: старша дочка вже зробила її бабусею

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова досягла успіху не лише в професії. Ще вона подає приклад турботливої мами, причому багатодітної.

Сніжану Єгорову знають не тільки завдяки фільмам з її участю та роботи на телебаченні, а й досить жорстким політичним висловлюванням. Втім, особисте життя героїні нашої сьогоднішньої статті таке ж бурхливе, як і професійне.

Вперше Сніжана вийшла заміж у 1992-му за українського режисера Сергія Єгорова, більш відомого за творчим псевдонімом Семен Горов. У тому ж році незабаром після весілля у пари народилася дочка Анастасія, а ще через п’ять років вони знову стали батьками дівчинки, яку назвали Олександрою.

Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою
Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою

Старша донька Єгорової вже і сама заміжня. Її зять — бізнесмен Ярослав Ровинський, його прізвище Стася і взяла. Пара виховує трьох дітей — синів Евана і Енея, а також дочка Емму. Сніжана обожнює онуків та з задоволенням проводить з ними час.

Старша дочка, зять та онуки Сніжани Єгорової
Старша дочка, зять та онуки Сніжани Єгорової

Вдруге актриса пішла під вінець за актора і музиканта Антіна Мухарського, від якого на світ з’явилися дочка Аріна (2010) і сини Андрій (2007) та Іван (2012). Проте, довгоочікуваного сімейного щастя і гармонії Сніжана так і не знайшла, тому у 2015-му вони з Мухарським розлучилися після семи років спільного життя, причому з гучним скандалом.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського

Єгорова публічно звинуватила колишнього чоловіка в тому, що той не допомагає родині і не платить аліменти. А ось як вона прокоментувала рішення про розлучення:

“Егоїзм і прагнення виділитися будь-яким способом, особливо на хвилі загальних радикальних настроїв, і були основною причиною того, що ми розійшлися”, – розповідала Сніжана в інтерв’ю виданню КП в Украине.

П'ятеро дітей Сніжани Єгорової
П’ятеро дітей Сніжани Єгорової
Сніжана Єгорова з п'ятьма своїми дітьми
Сніжана Єгорова з п’ятьма своїми дітьми

Незважаючи на те що Єгорова вже тричі бабуся, вона все ще цілком відчуває себе молодою і затребуваною мамою, що і зрозуміло, адже наймолодшому сину зараз всього лише 9 років.

Схожі статті