Олег Винник, невідома красуня та поцілунок на вулиці: головний вовк країни ошелешив вчинком фанатів

Олег Винник завжди дуже милий зі своїми фанатками. Втім, такого певно ніхто не очікував.

На що тільки не йдуть фанатки заради спільного фото з їхнім кумиром. Навіть сам Олег Винник якось розповідав, що потік шанувальниць, які мріють доторкнутися, обійнятися та якось взаємодіяти з ним його вражає. Дівчата інколи просто не тримають себе в руках, чим лякають альтистів.

Олег Винник і поцілунок з фанаткою

Нещодавно на особистій сторінці однієї з фанаток творчості головного вовка країни Олега Винника з’явилася фотографія, на якій дівчина разом з кумиром стоять посеред одеської вулиці. Фанатка притулилася до щоки співака з наміром його поцілувати, а Олег Винник дивиться у об’єктив камери. Знімок одразу ж сподобався підписникам дівчини, які одразу почали питати, чи буде в них весілля, і називаючи її “фанаткою, яка змогла”.

Втім, не виключено, що фотографія є лише фотошопом і Олег Винник ніколи в житті не поставав поруч з цієї дівчиною. Цікаво, як на такі речі реагує красуня Таюне?

Нагадуємо, що бек-вокалістка Олега Винника Квітка Таюне вважається його таємною дружиною. Про це подейкують не тільки у фанатському середовищі, але й у рідному селищі Олега, у якому розповідають, що весілля відбулося ще в студентські роки, і було зіграно на два села.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Згодом молоді люди приїхали до Німеччини. Там Олег Винник працював гувернером, а згодом грав у театрі. Відомо, що бек-вокалістка також знаходилася там. Про те, що Винник був одружений свідчить і його інтерв’ю німецькому виданню. Зараз там залишився їхній спільний син Юліан.

Схожі статті