Григорій Чапкіс помер: після кончини хореографа нарешті стало відомо ким є його четверта молода дружина

13 червня не стало легендарного хореографа, Григорія Чапкіса. Пішов у вічність артист на 91 році життя.

Григорій Чапкіс – справжній феномен радянської та української естради. Він проявив любов до танцю ще у юності. У 15 років талановитого хлопця навіть запросили виступати у Кремлі перед більшовицькою елітою.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Григорій Чапкіс мав молдовське походження і народився у Кишиневі тоді, коли його окупували румуни. Втім, чоловік ніколи не зважав на національності і з любов’ю виконував молдавські та українські танці.

Молодий Григорій Чапкіс. Фото взято на просторах мережі.

Цікавим є не тільки творчий шлях. Головну інтригу тримав хореограф до останнього: хто та таємнича молода особа, яка вийшла заміж за 90-річного артиста.

Її звати Міла

Своєї обраниці Чапкіс так і не встиг представити прихильникам. На справді, він і не поспішав цього робити, адже відчував, що його нерівний шлюб може накликати купу негативу в адрес коханої.

Квартира Чапкіса перетворилася на музей спогадів про Григорія

Відомо, що жінка причарувала танцюриста своєю увагою і турботою. Мілі 38 років і, отримавши пропозицію руки та серця, вона навіть не подумала, що коханий старше її на 51 роки.

Програмі ЖВЛ Григорій хвалився, що дружину собі знайшов забезпечену – вона бізнес-леді й тримає ювелірний бутик.

Діти хореографа, особливо донька, яку ви могли бачити на головному фото не сприйняли серйозно нову пасію: були впевнені, що молодиця має свій підступний інтерес.

Та зараз навіть ці родинні чвари відійшли на другий план, адже голова сімейства вже спочиває вічним сном…

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.