Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра триває навіть після його смерті: “Ми разом у небі і на землі”

Відома українська співачка Тіна Кароль заміжньою була лише раз, і схоже, що її серце досі болить, адже коханого немає поруч з нею ось уже 8 років.

Щастям життя Тіни Кароль наповнилося з появою Євгена Огіра, який спочатку був продюсером артистки, а згодом став другом, чоловіком, батьком її дитини та вічним коханням. Пара зіграла таємне весілля день на островах ще на початку 2008-го, після чого вони влаштували гучну церемонію вінчання. Незабаром у подружжя народився син Веніамін, якого щасливі батьки не ховали від камер.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Як і в будь-яких відносинах, між Тіною і Євгеном бували сварки, але пристрасть не вщухала, як і шалені почуття одне до одного. Можливо, вони й досі були б разом, якби не тяжка хвороба, яка випала на долю Огіра.

Чоловік захворів раком шлунку, причому цей факт вони намагалися якомога довше приховати від публіки, однак згодом це стало неможливим. Євген за доволі короткий проміжок часу помітно схуд, разом з чим почав мати доволі хворобливий вигляд.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Після довгої та важкої боротьби з хворобою продюсер помер навесні 2013 року, а поруч зі співачкою з тих самих пір ще жодного разу не з’являвся інший чоловік, якого вона б офіційно представила своїм обранцем.

В день річниці вінчання з Євгеном Тіна Кароль в Інстаграмі опублікувала щемливе відео з їх обручками на її шиї та підписом:

“Ми разом у небі і на землі”.

Користувачі мережі були дуже зворушені кадрами та у коментарях зазначили, що це приклад справжнього щирого кохання, яке навіть смерть не в силах затьмарити.

А ось що відомо про інших чоловіків поп-діви дивіться нижче:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.