Реальна причина розлучення? Зірка плюсів Соломія Вітвіцька пояснила, чому не досі не народила дитину

Соломія Вітвіцька нарешті дала підказку стосовно свого особистого життя.

Соломія Вітвіцька завжди вражає своїх фанатів безпосередністю, любов’ю до життя та організованістю. Не дивлячись на те, що її професія змушує її прокидатися дуже рано і постійно вести публічний образ життя, вона завжди залишає дещо особисте для себе і дещо особливо для фанатів.

Але навіть такі дивовижні люди можуть мати проблеми романтичного характеру і не завжди здатні встигти створити родину або народити дитину, або ж навіть зважитись на це.

Коли Соломія Вітвіцька народить дитину?

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької.

Нещодавно Соломія Вітвіцька на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram запросила своїх підписників поставити їй декілька запитань, на які вона мала щиро відповісти. І звісно одним з таких питання було про дитину.

Зірка чесно відповіла, що дитина має народитися у люблячій родині з коханим чоловіком. Ця її відповідь ставить під питання її колишній шлюб. Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька прожила 8 щасливих років у шлюбі з режисером Владом Кочетковим. А півроку тому подружжя повідомило, що розлучається.

Соломія розповіла, що вони просто не змогли подолати кризу. Пара навіть зверталася до сімейного психолога, але візити не дали ніяких позитивних результатів. Відповідь Соломії стосовно дитини дещо прояснює її колишні стосунки.

Сподіваємося, що Соломія знайде чоловіка, який буде її любити і який буде гідним того, щоб стати батьком її дитини. У телеведучої є велика армія фанатів і всі вони підтримують та бажають тільки самого найкращого для своєї зірочки.

Схожі статті