Олег Винник і Квітка Таюне були спіймані під час поцілунку в губи: вона його таємна дружина, вовчиця та Ніно

Нарешті з'явилися докази, що Олег Винник і Таюне не просто буди одруженими, а й продовжують стосунки зараз.

Що відбувається у житті головного вовка країни Олега Винника? На це питання досі немає відповіді. Втім, уважні користувачі мережі завжди підкидають шанувальникам нові і нові деталі, зачіпки та підозрілі матеріали, які підказують їм про те, що Олег Винник таки одружений на своїй бек-вокалістці Таюне.

Відеодоказ стосунків Олега Винника і його бек-вокалістки Таюне

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Нещодавно в мережі з’явився дуже цікавий відеоролик, у якому Олег Винник і Таюне поцілувалися в губи прямо на сцені. Відбувалося це під час одного з концертів повелителя вовчиць. В якийсь момент, він просто підійшов до своєї коханої ніжно обійняти її і поцілував на очах в аудиторії.

Тепер незрозуміло, що Олег Винник намагається приховати, адже дозволяє собі на очах у фанатів такі речі. І тому не дивно звідки з’являються чутки про їхні стосунки.

Нагадуємо, що плітки про роман Олега Винника і Таюне блукають мережею вже не один рік. Якщо добре попорпатися в матеріалах, то можна знайти архівне інтерв’ю головного вовка країни німецькому виданню, у якому він розповідає, що в нього є дружина та син. Односельчани співака також засвідчили, що він давно одружений на своїй бек-вокалістці. Сам Олег після цього ніщивного інтерв’ю перестав розповідати про те, що він одинокий і просто просить не лізти в його особисте життя.

Сподіваємося, що артист та його бек-вокалістка таки перестануть переховуватися, адже всі все давно зрозуміли. Шанувальники просто хочуть милуватися цією парою і, можливо, вони колись отримують цю можливість.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.