Слава Камінська пережила важке розлучення і зважилася на нові стосунки

Українська співачка Слава Камінська розповіла про розлучення з колишнім чоловіком та новим обранцем.

Солістка гурту «НеАнгели» та учасниця проекту «Танці з зірками» Слава Камінська розповіла про причини розриву з колишнім чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. За словами співачки, ініціатива розриву належить екс-чоловікові зірки Едгару Камінському. При цьому Слава ніяк на може зрозуміти причину розлучення, хоча і стверджує, що вона, як мати, ніколи б не пішла на такий крок.

Недавно Слава Камінська розповіла експерту проекту «Майже колишні», що стартував на «1+1» 1 вересня, Ірині Кириченко деякі подробиці розлучення. Виявляється, пара 2 роки готувалася до такого кроку. Вперше про розлучення Слава та Едгар замислилися у 2017 році, але тоді відверта розмова врятувала шлюб. Цього разу, як зазначалося, ініціатива розриву належала Едгару.

Наразі колишні чоловік та дружина підтримують хороші відносини, в яких Слава Камінська почувається цілком комфортно. За словами жінки, шлях до таких відносин був нелегким саме через характер співачки.

Після розлучення дівчина розповідає, що вона навчилася цінувати у чоловіках те, чого раніше не цінувала. Також зірка зазначила, що чоловік або тебе любить, або ні. І проміжних варіантів тут не існує.

Наразі артистка говорить про нові стосунки. А от хто він, чим займається і так далі дівчина не розповідає. Говорить, що за словами її колеги щастя любить тишу.

Слава Камінська і Едгар Камінський
Слава Камінська і Едгар Камінський

Єдине, що відомо про нового обранця Слави Камінської так це те, що він не пов’язаний з шоу-бізнесом і взагалі не є публічною людиною. А ще, і це головне для співачки, він любить її, поважає і перебуває на одній хвилі. Вона говорить, що одного чоловіка вже допоказувалася до розлучення  більше актриса цього не хоче.

Про те, як діти зіркової мами, Леонард та Лаура, сприйняли нового обранця поки не відомо. Співачка представила його як друга.

Нагадаємо, що солістка «НеАнгелів» Слава Камінська офіційно розлучилася зі своїм чоловіком Едгаром Камінським 1 липня 2019 року. Після цього їй приписували роман з партнером по танцях Дмитром Дікусаром. Таке припущення зробили прихильники співачки на основі знімків у мережі Інстаграм, де екс-чоловік Олени Шоптенко перебував у квартирі Слави Камінської.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.