Ірина Горова влаштувала доньці розкішну кар’єру, а 12-річного сина Потапа привчила з дитинства до блогерства

Ірина Горова - впливова продюсерка українського шоу-бізнесу. Завдяки жінці естрада побачила купу талановитих зірок.

Ірина Горова очолює MOZGI GROUP. Жінка з молодих років мала хист до бізнесу, а з часом стала однією з найбільш впливових продюсерів України.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап

Окрім кар’єри, успіхів досягла Ірина і у материнстві. Вона виховує 12-річного сина від Потапа, а ще має вже дорослу доньку Наталію. Дівчина пішла характером в Ірину – така ж працьовита.

Привчатись до праці Наталія почала у компанії матері, щоправда, спершу її юну та недосвідчену допустили лише до роботи офіціанткою MOZGI bar. Там дівчина пропрацювала пів року. Були проблеми з колективом: їй не довіряли прості співробітники, вважали, що вона буде ледарювати та доносити всі чутки до керівництва. Згодом зрозуміли, що Наталія на тих самих умовах, як і вони.

Та після цього донька Горової стала піарницею Мішель Андраде, яка є підопічною Потапа. Зараз працює також у піарі, у крупному агенстві.

Син – юний блогер

Спільний з Потапом син Андрій став блогером. Він веде сторінку в Інстаграмі, а число його підписників вже близиться до 40 тисяч. Мама Ірина, у якої 138 тисяч прихильників у мережі, не забуває тегати свого юного блогера та робити про нього дописи.

Публікує хлопець здебільшого розважальний контент або свої власні світлини. Веде сторінку, як справжній блогер: розповідає про цілі, ділиться корисною навіть для дорослих літературою та намагається спілкуватися з підписниками.

Що ж, у такої творчої мами виросли дуже креативні діти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.