Гаррі Галкін став репером і взявся роздавати поради всім іншим реперам: що буває, коли мама — Примадонна

Максим Галкін разом з сином неабияк розсмішили підписників гумориста.

Максим Галкін — не просто відомий гуморист, а легендарний шоумен на російській естраді. На його концертах завжди аншлаги.

І ось уже майже 20 років він щасливий у відносинах з Аллою Пугачовою. У пари підростають двійнята Ліза і Гаррі. Малюкам з юних років стали давати кращу освіту. Вони грають на музичних інструментах і знають англійську і французьку мови завдяки зірковому батькові, який вкладає душу у їхнє виховання.

А шанувальники, які стежать за тим, як діти ростуть, впевнені, що у них також є артистичний талант, харизма та усі риси характеру, щоб стати зірками. Але діти поки що цього не хочуть.

Поради усім реперам від Гаррі Галкіна

Зазвичай Ліза цікавиться модою, влаштовує танці вранці і ні в чому не поступається братові. Гаррі в свою чергу обожнює займатися домашніми справами, лагодити і майструвати щось з татом. Але в розпал літа хлопчик розкрив в собі і талант як виконавця репу. Він вийшов в сад, де постав в брюках з лампасами, футболці з принтом і кепці. Спадкоємець Пугачової дав поради і зачитав свій реп.

“Щоб стати репером, треба пити багато води, тому що вода складається з слини, а слюнями вже співаєш реп. Ось як це треба робити”, – заявив Гаррі.

Підписників таке відео як завжди дуже розсмішила. Варто підкреслити, що користувачі мережі дуже люблять відеоролики саме за участі двійнят і взаємодії з їхнім батьком. Алла Борисівна ж з’являється на подібних роликах дуже рідко, але призводить фурор. Також кидається в очі різне ставлення до батьків — Максим дуже м’який з двійнятами і діти до нього тягнуться, а Примадонна більш сувора і викликає в дітей велику повагу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.