Тіна Кароль пройшлась по казахському ринку в кофтинці за 33 тисячі гривень: ікона стилю в дії

Відома українська співачка Тіна Кароль регулярно потрапляє в об'єктиви камер папараці, і завжди при цьому виглядає бездоганно. Навіть на ринку.

Днями поп-діва Тіна Кароль полетіла в Казахстан, щоб прорекламувати свій новий альбом “Красиво”. Саме в цій країні він лідирує в музичних чартах. Провести там зірка планує тиждень, протягом якого дасть кілька теле- і радіоінтерв’ю. Крім цього, артистка вже встигла зустрітися з фанатами і навіть сходити на місцевий базар, що тут же потрапило в соцмережі.

Тіна купила фрукти і алтайський мед, вибравши для походу на ринок наряд з літньої колекції Louis Vuitton. На сайті бренду вартість її двокольорового топа з баскою і без рукавів складає 1210 доларів, що в перекладі на гривні – трохи більше 33 тисяч гривень.

Ось як шанувальники відреагували на новину:

  • “Та щоб всі так на базар заходили”;
  • “Підлогу там мити більше не будуть”;
  • “Ось же пощастило місцевим жителям!”;
  • “Досі складно це уявити”;
  • “Мені б на такий базар сходити”, – пишуть користувачі Інстаграму.
Кофтинка Тіни Кароль
Кофтинка Тіни Кароль

Крім заходів на підтримку альбому, Кароль планує відвідати культурні точки Алмати. Вона хоче проїхатися по канатній дорозі та зустріти світанок в горах.

Не можна не відзначити, що новий репертуар співачки для фанатів став справжньою несподіванкою. Втім, вона і сама акцентувала увагу на тому, що розпочала наступний етап своєї музичної кар’єри, разом з чим змінила і звичний імідж з червоною помадою на губах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

В альбомі “Красиво” є пісні з інтригуючими назвами “Хороший парень”, “Это любовь” і “Любовники”, які публіка вже зв’язала з молдавським мачо Даном Баланом. Саме з ним Тіні Кароль приписують роман. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.