Олег Винник розсекретив ім’я майбутньої донечки, яку йому подарує Таюне: ховати таке щастя більше неможливо

Відомий український співак Олег Винник рідко відкриває подробиці свого особистого життя, але іноді він все ж радує шанувальників несподіваними одкровеннями.

Олега Винника і Таюне називають однією з найкрасивіших, хоч і таємних пар вітчизняного шоу-бізнесу. А таємною тому, що вони обидва довгі роки приховують свої почуття від публіки. Навіть коли журналісти задають питання в лоб, артисти вміло уникають відповідей, не бажаючи ділитися сокровенним.

Не можна не відзначити, що основна частина аудиторії Олега – жінки. Багато хто вважає його ідеальним чоловіком і мріє опинитися на місці обраниці виконавця. Проте, бек-вокалістку Таїсію Сватко (справжнє ім’я Таюне) люблять так само сильно, як і Винника, незважаючи на те, що саме вона зайняла його серце.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Неофіційно, але все ж відомо, що пара одружилася в студентські роки, а познайомилися вони на навчанні. Найкрасивіший хлопець на курсі закохався в найбільшу скромницю, і ось уже довгі роки вони підтримують і доповнюють одне одного. В тому числі і на сцені.

Також в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що Олег і Таюне навіть виховують спільного сина, його звуть Юліан, він зараз підліток, живе і вчиться в Німеччині, де знаменитий батько хлопця у свій час був великою зіркою.

Олег Винник
Олег Винник

Не виключено, що у Юліана колись з’явиться сестричка, на що співак одного разу натякнув сам. Так, під час автограф-сесії після чергового концерту Винник як ніколи розговорився і вельми інтригуюче відповів на питання про улюблене жіноче ім’я:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Більше цікавих фактів, які Олег Винник так старанно приховує від шанувальників, в наступному відео:

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.