“Спимо спина до спини”: MamaRika вся в сльозах розповіла про свої стосунки у шлюбі з Сергієм Середою

MamaRika повідомила те, про що мало хто наважиться говорити. Але це правда, та сама правда з якою стикається чи не кожна перша сім'я в Україні.

Відома українська співачка MamaRika, яка також є авторкою пісень, повідомила про складні моменти у її шлюбі з ведучим та метрдотелем реаліті-шоу “Пекельна кухня” Сергієм Середою. Про це вона розповіла в дуже відвертому інтерв’ю, у програмі “Екзамен”, яку випускає популярна телеведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі. MamaRika (справжнє ім’я Анастасія Середа) разом із Сергієм перебувають у шлюбі з 2020 року. Нині помітно, що пара любить один одного і вони завжди тримаються разом, але сама Настя розповіла про дещо більше.

За словами MamaRika, вона не розуміє і не знає, коли так сталося, що вони почали спати “спина до спини” (мається на увазі вона зі своїм чоловіком Сергієм). Також їй психологічно важко прийняти і усвідомити той факт, чому це так різко відбувається. Самій Маші Єфросиніній MamaRika заявила, що знала, що вона виведе її на сльози. Бо вона вміє таке робити, такі речі (розчулити людину).

Співачка підкреслила, що це дуже складна ситуація, тому що вони з чоловіком не можуть вийти з цього. І вони досі там, в тій ситуації.

“Насправді, воно краще. Воно зараз краще”, – говорить MamaRika.

При цьому, Анастасії Середі здається, що в тому психічному стані в якому нині живуть всі українці, вони з чоловіком уже ніколи не зможуть повернути того самого першого почуття. Також вона завжди переймається через те, що дорослі десь і завжди на щось закривають очі. А у зв’язку з цим, люди бояться сісти і поговорити про те, як воно є.

Крім цього, Анастасія і Сергій досі лагодять свої відносини. Є періоди під час яких співачка відчуває, що вони вирівнюються, а потім знов щось стається, і вони починаються віддалятися один від одного. Потім починається період, що ніби кожен живе сам по собі. Хоча інколи це для них комфортно і в побуті їм буває дуже класно. Також вони можуть розійтися по кімнатах на цілий день, не бачитися, і це не створює їм якогось дискомфорту. А ввечері вони завжди разом.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.