У серіалі “Кріпосна” замінили головну героїню і перезняли заради неї фільм, але нову Катю зненавидів глядач

Серіал "Кріпосна" настільки полюбився глядачам, що телеканал "СТБ" вирішив випустити його 3-й сезон. Щоправда, замінили головну героїню.

Антураж ХІХ століття та небанальна історія молодої дівчини-кріпачки, яка завдяки своєму співочому таланту змогла потрапити у дворянські кола. Та Катерину, головну героїню там радо зустріли не всі. Зокрема, героїня Ксенії Мішиної, у другому сезоні буквально знущалася з бідної кріпачки.

Кадр з фільму Кріпосна

Глядач настільки полюбив Катю Вербицьку, яку зіграла Катерина Ковальчук, що не сприйняв заміну акторки у третьому сезоні.

Нагадаємо: у 2020 році шоуранерка Тала Пристаєцька розповіла про часткову зміну акторського складу. Замість Ковальчук на роль Каті запросили Соню Прісс. Цікаво, що обидві дівчата – російські артистки, що правда Софія грала не тільки у вітчизняних серіалах, а й для телеепопеї Netflix.

Образом Каті Вербицької Прісс поділилася у своєму Інстаграмі.

За словами Тали Пристаєцької, довелося провести кастинг серед 400 акторок аби знайти Соню. Намагалися підібрати максимально схожу дівчину за фактурою. Чому розірвали контракт з Ковальчук – невідомо. У мережі блукала версія, що начебто дівчина незаконно відвідувала Крим. Та підтвердження чуткам не знайшлося.

Писали бруд та бажали смерті

Прихильники підняли справжню хвилю хейту у коментарях. За свою колегу по цеху заступилася колишня виконувачка ролі Каті Вербицької. На своїй сторінці в Інстаграму дівчина заявила, що до неї дійшла інформація про те, як глядачі зневажають Соню.

Катерина Ковальчук заступилася за Соню Прісс

Акторка попросила не писати бруду в адресу нової героїні, а тим паче не бажати їй смерті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.