Ким насправді є Злата Огнєвич і хто її оточує: змінила ім’я та вилила сум від втрати брата у творчість

Злата Огнєвич постала в українському шоу-бізнесі в образі палкої брюнетки з екзотичним ім'ям. Але яка вона насправді?

Коли українці поближче познайомилися зі Златою Огнєвич вона вже була палкою брюнеткою, впевненою у собі і закоханою у свою справу — закоханою, як ні в одну живу людину. Навіть сама співачка зізнавалася, що музична кар’єра для неї завжди була на першому місці. Як так сталося і хто вона насправді?

Дівчинка на ім’я Інна

Злата Огнєвіч

Справжнє ім’я наступної Холостячки нічим не відрізняється від сотні інших імен — Інна Бордюх. Дівчинка виросла в небагатій родині і завжди була самим цінним скарбом для своїх батьків. Таке ставлення до дитини було результатом того, що старший брат Злати потонув прямо на очах в її батьків. З тих пір трагедія ніколи не покидала сім’ю, які завжди пам’ятали про шестирічного хлопчика, якому вони не змогли допомогти.

Архівні фотографії Злати Огнєвич.

Більш того, Інна була дуже хворобливою дівчинкою і, в кінці кінців, родині, яка була змушена постійно змінювати місце проживання через професію батька, довелося осісти в Криму. Так порадили лікарі. Вже з 12 років вона звикла працювати — продавала напої у ларьку. Дівчина була неймовірно цілеспрямованою, а вже в 16 виступала в ресторанах. Їй вдалося вступити одразу до двух закладів вищої освіти. Згодом вона забрала батьків до Києва.

Ані бідність, ані сімейна трагедія, ані регулярно вимкнене світло не зламали її, а зробили сильнішою та впевненішою в собі. Зараз вона досягла висот у музичній сфері і хоче знайти своє кохання, яким раніше не переймалася. Сподіваємося, у цієї прекрасної жінки усе вийде і вона зможе створити родину.

Схожі статті