Привиди на дачі у Людмили Гурченко: онука легенди кіно не може створити музей через злу енергію акторки

Онука Людмили Гурченко не довго засмучувалася після пограбування і розповіла про плани.

Онука Людмили Гурченко Олена Корольова задумалася про продаж сімейних реліквій для того, щоб потім перерахувати гроші в благодійний фонд. Для цього спадкоємиця збирається перебрати бібліотеку бабусі і виставити частину книг на аукціон.

“Я б хотіла щось продати на аукціоні або через спеціалізовані сайти. Виручені кошти вирішила перерахувати в дитячий фонд, щоб енергія бабусі поширювалася на благо людей, а не припадала пилом в шафах”, – розповідає Королева.

Музей на дачі

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Онука Людмили Марківни зізналася, що налаштована зробити свій музей на дачі Люсі, як вона називає бабусю – там теж цікаво і можна влаштовувати творчі вечори та екскурсії. Напевно це буде багатьом цікаво, там своєрідна творча атмосфера і багато речей актриси.

Правда, знайомі сказали Олені, що на “дачі бабусі” відчувається зла енергія, їсть привид. Корольова поки в шоці, але цього літа все одно займеться підготовкою і проведенням аукціону – буде час і для того, щоб розібрати колекцію бабусі і розібратися з усіма “привидами” в будинку народної артистки СРСР.

Нагадуємо, що знаменита радянська актриса Людмила Гурченко померла в 2011 році. Артистка страждала від серцевої недостатності. Їй було 75 років. Після смерті Гурченко її дочка отримала в спадок квартиру і дачу. Коли Марія Корольова  раптово померла 3.5 роки тому від серцевого нападу, знепритомнівши у дворі свого будинку, то її чоловік став претендувати на половину нерухомості, яку купили на гроші Гурченко. Онука Олена продовжує боротьбу за цю нерухомість.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.