Поп-діва Тіна Кароль зізналася, що мала почуття до Дана Балана: забулися і втратили субординацію

Тіна Кароль вразила казахських журналістів зізнанням про відносини з Даном Баланом.

Стосунки Тіни Кароль та Дана Балана досі не дають спокою шанувальникам творчості цих артистів. Навіть не дивлячись на той факт, що продюсер вокального проекту, у якому вони обидва були суддями, заперечив їхній роман та розповів про піар-кампанію, глядачі шоу досі вірять у те, що між ними все ж таки щось було. І можливо недарма.

Тіна Кароль розповіла про відносини з Даном та почуття

Нещодавно співачка завітала до прекрасної країни Казахстан, де відвідала безліч журналістів. Серед них були і представники “Авторадіо Казахстан”, які запитали у поп-діви про скандальну витівку продюсера шоу “Голос країни” Володимира Завадюка і його зізнання у тому, що завдяки флірту Дана та Тіни вони піднімали рейтинги. Тіна Кароль не стала приховувати, що це було випробуванням для обох.

“Коли люди працюють з артистами, їм іноді здається, що вони теж артисти. І в цьому фльорі люди забуваються і втрачають субординацію. Нам довелося разом відстояти наше ім’я, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття. І я рада, що ситуація розрулилася і всі все зрозуміли. Що  буде далі? Це життя. Насправді дві сильні особистості, творчі одиниці і одинаки по життю. Подивимося, як доля направить наші сердечні струни”, — заявила співачка.

Деякі вислови поп-діви у цьому діалозі можна зрозуміти дуже неоднозначно. Втім, у користь того, що артисти були таки закохані в одне одного також існують відомості, що Дан Балан прийшов на проект тільки тоді, коли впевнився у тому, що там буде українська поп-діва.

Як надалі будуть розвиватися стосунки між зірками буде видно. Сподіваємося, що хочаб на дружбу шанувальники пари можуть розраховувати.

Схожі статті