Вже не самотня Леся Нікітюк підтвердила, що збирається заміж за нового таємничого коханого: “Всі вже готові”

Леся Іванівна Нікітюк натякнула, що коханий в неї є і бажання вийти заміж також.

Леся Нікітюк охороняє своє особисте життя від сторонніх очей, як ніхто інший. У цьому з нею може позмагатися лише Олег Винник. Але він очевидно їй  програв. Нещодавно Катя Осадча поставила Лесі Нікітюк декілька провокаційних питань, з яких можна зробити доволі цікаві висновки.

Чи збирається Леся заміж?

Леся Нікітюк зізналася, що найближчим часом не збирається, але у віддаленому майбутньому має подібні плани. Виявилося, що родичі на телеведучу вже не тиснуть і змирилися з тим фактом, що Леся Іванівна більш заінтересована у своїй професії та розвитку кар’єри.

“Вони змирилися, що я вийду не скоро. Але всі вже готові. Тільки, будь ласка, будьте готові і ви”

Чи буде Леся Нікітюк брати участь у “Холостячці”?

Телеведуча дала зрозуміти — не збирається обирати коханих на проекті. І більш того натякнула на те, що в неї вже є обранець. Тому буде дуже негарно, якщо вона прийме участь у подібному шоу.

“Чесно, не можу сказати, що я до сих пір комплексую. Але, в принципі, я ж розумію реальність. Що це було б схоже на Білосніжку і сім гномів. Можливо б і знайшла , а можливо б втратила все, що є”, — закінчила свою думку зірка, натякнувши на те, що якого втрачати.

Сподіваємося, що найближчим часом Леся Нікітюк таки змилується над своїми фанатами та розповість всю правду про особисте життя. Врешті-решт, користувачі мережі, які постійно слідкують за знаменитістю, заслужили знати хоча б ім’я таємничого обранця. Хтозна, можливо це станеться найближчим часом і цікавість української публіки нарешті вщухне.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.