Фантомний біль. Як Тіна Кароль переживала смерть чоловіка Євгена Огіра і що тримало її на ногах: це не син

Тіна Кароль знову заговорила про свою трагедію та доповнила її деталями.

Буквально нещодавно була річниця смерті чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра, який помер через рак шлунку. Ця жахлива подія стала великим випробуванням для поп-діви, але й великим поштовхом у її творчий кар’єрі. Після втрати вона постала у зовсім іншому амплуа, яке знайшло відгук у серцях мільйонів українських жінок.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Важко сказати, як зараз себе почуває співачка. Адже Тіна Кароль дуже закрита, але дещо вона розповіла.

Фантомні болі

Нещодавно співачка завітала до прекрасної країни Казахстан, де дала ряд інтерв’ю. Під час одного з них мова зайшла саме про померлого чоловіка. Тіна Кароль розповіла, як впоралася з власним горем та що цей їй дало.

“Біль фантомний, він ніколи не пройде. Я приймаю це випробування. Він завжди мріяв, щоб я не зупинялася. Я подумала, що краще я буду тут з тим, що нас об’єднує хоча б фізично, з обручками, ніж я буду стояти біля могили й знову плакати. Тому я вибрала для себе прилетіти й взяти наші важливі речі”, — каже артистка в інтерв’ю Каміллі Жусуповій.

До речі, після смерті чоловіка у Кароль був посттравматичний синдром. Також артистка запевняє, що не планує зміну репертуару, це відбувається само собою, коли співачка психологічно до цього готова і відчуває себе саме так, як про це співає у піснях. За це фанати поп-діви і люблять її — за абсолютно щирість у її творчості.

Нагадуємо, що раніше співачка розповідала, як наявність в неї єдиного сина Веніаміна буквально врятувало її життя. Жінка не хотіла жити, але знала, що в неї є спадкоємець і старалася триматися заради нього. Втім, видно, що співачка досі не змогла відпустити коханого.

Схожі статті