Страхи та постійна тривога: донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не може впоратися з сімейною трагедією

Анна Заворотнюк розповіла про своє бажання. Стан дівчини засмучує.

Модель, блогерка і донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк побажала своїм підписникам в соціальній мережі Instagram добре провести час у вихідний день. Анна Заворотнюк опублікувала знімок, на якому зображена з великим букетом польових ромашок. Зірка позує в світло-бежевому плащі і з маленькою чорної сумочкою.

Страхи і тривоги

Шанувальники постійно відзначають, що Анна дуже схожа на свою зіркову матір, і захоплюються її красою.

Нещодавно дівчина запросила користувачів мережі поставити її декілька запитань і відповіла на них. На питання про побажання для себе вона дала не дуже позитивну відповідь. Донька  Заворотнюк постала з букетом ромашок та розповіла, що хотіла б “відпустити страхи, позбутися від постійної тривоги і бути щасливою”.

Скріншоти сторінки Анни Заворотнюк.

Нагадуємо, нещодавно Анна Заворотнюк розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про некоректну поведінку лікарів в одній з клінік, куди прийшла на обстеження. Вона підкреслила, що не хоче, щоб сторонні люди втручалися в її приватне життя. За словами дівчини, вона дуже сильно старається приховати особисті почуття та захистити свою матір від публічності. Подібне втручання в особисті справи її не просто виводять з колії, а дуже засмучують та розлючують. Донька зірки була неймовірно засмучена ситуацією.
Анна Заворотнюк впевнена, що така поведінка є негідною і навіть її лякає. До речі, дівчина пережила не самі добрі часи після поставленого діагнозу матері. Їй довелося повернутися у Росію і пережите серйозну фінансову кризу.

Схожі статті