Як виглядає брат Ксенії Мішиної, який виріс разом з нею у трущобах: скромний хлопець з нескромною шевелюрою

Ксенія Мішина показала двох головних чоловіків у її житті.

У біографії екс-холостячки Ксенії Мішиної немає ні слова про молодшого брата, який виявляється існує.

Брат Ксеніі Мішиної

Нещодавно на особистій сторінці акторки в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, на якому знаменитість показала свого сина Платона та молодшого брата. Ім’я хлопця невідомо.

Компанія сиділа в одному з закладів фаст-фуду і насолоджувалася бургерами та картоплею фрі. Що доречі дуже дивно, адже Ксенія Мішина пропагандує здорове харчування та образ життя.

Хлопець виявився дуже схожим з зіркою українського кінематографу. Стрункий молодий чоловік був одягнений у футболку, сорочку в клітинку та уклав своє довге волосся на бік. Одразу видно, що юнак не є публічною особою, адже трошки зніяковів і ні слова не сказав на камеру. Варто відмітити, що батько Ксенії залишив родину заради іншої жінки, тому доволі можливо, що хлопець народився від іншої мами.

Раніше Ксенія Мішина показувала, у яких умовах виховувалася у рідному місті Севастополь. З’ясувалося, що дівчина народилася не з срібною ложкою у роті і жила навіть не середньо. Втім, усе що не трапляється, робить нас сильнішими. Сподіваємося, що її минуле лише посприяло сьогоднішньому успіху.

Нагадуємо, що нещодавно мережою ширилися чутки про розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Акторка відписалася від коханого та видалила всі спільні фотографії з ним. Втім, дуже скоро вони разом з’явилися у студії Григорія Решетника, де розповіли про те, що в них все добре. Однак, сварку Ксенія Мішина коментувати не захотіла, що означає, що конфлікт таки був.

Схожі статті