Вже не онкохвора Алла Мазур звернулася до українців після перемоги над раком: “Гарантій ніхто не дає”

Відома українська телеведуча Алла Мазур за волею долі стала справжньою героїнею для всіх, хто зіткнувся з онкологією.

У 2019 Алла Мазур повідомила українцям про початок своєї боротьби зі злоякісною пухлиною, яку їй діагностували на ранніх стадіях під час профілактичного огляду. Якби не це, невідомо, як би все склалося, оскільки хвороба протікала безсимптомно.

Незважаючи на те що рак у більшості людей викликає страх і відчуття безвиході, героїня нашої сьогоднішньої статті стійко з ним боролася і захоплювала позитивним настроєм. Це, безумовно, мало ефект, адже вже влітку 2020-го Алла повернулася до роботи в ефірі програми “ТСН”. І якщо спочатку Мазур постала перед глядачами в перуці, то вже незабаром вона показала свій новий імідж з короткою стрижкою. Тим самим теледіва підтримала всіх тих, хто теж втратив волосся через хіміотерапію.

Алла Мазур у перуці
Алла Мазур у перуці
Алла Мазур
Алла Мазур з короткою стрижкою

У соціальних мережах Алла час від часу ділиться власними роздумами на ту чи іншу тему. Звичайно, після хвороби багато публікацій зірка присвячує здоров’ю, але зациклюватися тільки на цьому вона не стала. Не менш хвилююча тема для Мазур – дистанційне навчання, адже вона виховує сина-підлітка, який через карантин змушений, як і всі інші школярі, здебільшого вчитися онлайн.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Якістю такого навчання знаменитість незадоволена, тому всерйоз займається цим питанням:

“Гарантій, що школа восени не почнеться знову онлайн – ніхто не дає. Тому я знову моніторю ринок віддалених освітніх послуг – маючи вже невеликий досвід. У вересні торік син таки почав навчання в одній з популярних в Україні дистанційних шкіл. Але протримались ми тільки місяць: поки я не побачила, що перевірка реальних знань там кульгає. Після кожного текстового уроку – три запитання з трьома варіантами відповіді. Навіть якщо ти щось не зрозумів – клацнув на кнопочку три рази, і на якийсь варіант правильної відповіді потрапиш. Навпроти уроку загорається зелений квадратик, і ти радісно звітуєш мамі: єс, я все вивчив! В результаті ми таки повернулись у звичну синову школу”, – пише Алла.

Тепер же вона, як турботлива мама, придивляється до нової дистанційної платформи для учнів в надії знайти ту, де буде реалізована об’єктивна оцінка знань.

Схожі статті