Настя Каменських порадувала прихильників ранковим фото: округлий животик натякає на новий етап у житті

Настя Каменських давно не підігрівала чутки про свою вагітність, але цього разу фото з верхнього ракурсу видало її з головою.

Настя Каменських. Ця яскрава поп-діва активно займається кар’єрою, зняла цілий сезон реаліті-шоу та не забуває розважати прихильників в Інстаграмі. Артистка має також велику мрію: стати мамою.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Насті 33 роки, заміж вийшла у 2019 за коханого Олексія Потапенка. Пара чудово порозумілася, разом працює та активно проводить час. Прихильники з нетерпінням чекають заповітної новини про те, що у пари буде малятко.

Настя Каменських подала знак

Завжди тендітна та струнка співачка, ніколи не дозволяє собі бути у кадрі із зайвими кіло. Та на одному з останніх фото у сторіз дала чітко зрозуміти, що в неї з’явився животик.

Артистка зняла себе у профіль з верхнього ракурсу.

Настя Каменських показала живіт

Себе співачка сфотографувала під час занять йогою. Варто зазначити, що Каменських давно стала прихильницею спорту. Вона завдяки вправам скинула зайві кіло та навіть зняла серію авторських тренувань.

Та лише на вправах зі своєю вагою Настя не зупиняється. Вона полюбляє велопрогулянки разом з чоловіком.

Цікаво відзначити, що Настя Каменських, попри те, що схудла не цурається свого колишнього образу. Раніше співачка була пухкенькою і свої зміни вона показала у фотопорівнянні на сторінці свого Інстаграму.

“Ми просто зобов’язані! ️Любіть себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо”, – написала Настя Каменських.

Артистка зауважила, що навіть зараз при правильному харчуванні та спорті, вона все одно не досягла ідеалу 90-60-90.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.