Зірка серіалу “Кадетство” втрапив у скандал: на Олександра Головіна жінка написала заяву у поліцію

Популярність Олександр Головін отримав завдяки серіалу "Кадетство", але зараз його ім'я звучить у медіа далеко не з гарного боку.

На Олександра Головіна лежить заява у поліцію. Звинувачує його у зазіханні на свою гідність акторка Дарина Мітічашвілі. Дівчина поділилася дивною історією, як вона після вечору у барі стала об’єктом брутальних залицянь з боку свого колеги по цеху.

“Не повинен актор А. Головін залазити своїми брудними руками вам під спідницю. І чистими теж. І навіть в рукавичках, якщо ви не давали згоди!”, – емоційно написала дівчина.

Варто зазначити, що Дарина – заміжня та за словами свідків вона чекала таксі додому, коли до неї почав чіплятися Олександр. Потерпілу також обурило, що їй почали нав’язувати, аби вона сприймала цю ситуацію, як комплімент, а ще не зважала на такий вчинок з боку актора. У соціальних мережах також отримала свою порцію хейту.

На Олександра Головіна написали заяву у поліцію

Олександр Головін: “День видався”

Поки Мітічашвілі обурювалася в Інстаграмі, Олександр продовжував публікувати звичайні світлини зі свого буденного життя. Чоловік показав, як з друзями поїхав на мотопрогулянку місцевими лісами.

Олександр Головін публікує звичайні фото.

“День видався”, – написав актор.

Ні слова про інцидент, ні слова про Дарину та її заяву до поліції. Відповідь надійшла від представника артиста, мовляв, дівчина піариться таким чином.

Представник Головіна відповів на всі закиди

Цікавою є ще одна історія. Видавництво starhit.ru передає, що у Краснодарі в Олександра є донька, яку він не хоче визнавати своєю дитиною.

Справа перейшла у суд, де сторони не могли примиритися рік. Врешті-решт, жінка пробачила свого екс-коханого та подякувала за те, що у неї з’явилася дитина.

Схожі статті