Після 15 років на сцені Тіна Кароль вирішила змінити професію: стане акторкою і вже готується до зйомок

Тіна Кароль цього року святкує 15 річний ювілей своїх виступів на українській естраді. Невже концерти "приїлися" зірці?

Тіна Кароль. Вона представляла Україну на Євробаченні, співала наш гімн та кожне велике свято вітала своїх прихильників. У неї було безліч турів нашими містами і ювілейний мав статися цього року. Втім, його скасували через пандемію.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль проявила себе і як підприємець: вона продає прикраси, свічки для дому, аромати та навіть взуття. Тепер її творча діяльність не знає кордонів, адже Кароль поїхала з виступом до Казахстану. Там, у ряді інтерв’ю, які давала співачка, з’ясувалися дуже цікаві моменти. Виявляється, Тіна хоче спробувати себе ще й у ролі акторки.

Про це вона розповіла місцевому музичному каналу MUZZONE.

Тіна Кароль розповіла про свою майбутню акторську кар’єру.

“Пропозиція поступила. Ми знаходимося на стадії затвердження дат зйомок. Це мелодрама, можна навіть сказати комедійна. І я дуже рада, це буде велике кіно”, – поділилася планами Тіна Кароль.

Фільмографія Тіни Кароль

Поп-діва натхненно розповіла про свою майбутню кар’єру у кіно, але чогось не згадала, як кілька років тому вже спробувала себе у ролі акторки. Грала співачка головну героїню короткометражного фільму “Колишні”.

Там Тіна перетворилася на брюнетку.

Брала участь Тіна Кароль у якості запрошеної акторки й в інших ігрових проектах. У шоу “Ліга Сміху” зірка з’явилася у ролі камео.

Тіна Кароль. Ліга сміху

Артистка була зіркою номеру команди “Загорецька Людмила Степанівна”. За сюжетом до Тіни прийшли гумористи аби полагодити ноутбук. До речі, саме ця команда стала переможцем сезону.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.