Хто та загадкова Ніно, про яку співав Олег Винник: серце повелителя вовчиць зачепила не Таюне

Відомий український співак Олег Винник носить горде звання головного серцеїда вітчизняної естради, і це не спроста.

Романтичні і чуттєві пісні Олега Винника вразили мільйони слухачок до глибини душі. Чи не кожна хоче опинитися на місці коханої жінки артиста, однак це місце вже зайняте, хоча особистість таємної дружини виконавця сповнена секретів. Подейкують, що герой нашої сьогоднішньої статті давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій під творчим псевдонімом Таюне. Особисто передбачуване подружжя не коментує чутки, чим тільки підігріває інтерес публіки.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Втім, на роль дами серця Олега Винника могла б підійти героїня його хіта “Ніно”. Довгий час співак тримав у таємниці, про кого ж саме він співає, але одного разу правда нарешті розкрилася:

“Ніно – це моя близька подруга. Вона приїхала здалеку, якщо говорити про Київ – це дуже здалеку. Її доля дала щось, щоб я міг витягнути з себе ці слова”, – розповідав виконавець в одному зі своїх інтерв’ю.

Олег Винник
Олег Винник

За його словами, він практично ніколи не погоджується на прохання створити конкретну пісню, оскільки це заганяє його в творчий кут. З Ніно все сталося зовсім інакше. Олег склав для неї привітання до дня народження у віршах, на що вона влучно відповіла, що нарешті дочекалася, аби він написав про неї пісню:

“І тоді я прочитав, почухав бороду і думаю: “Так, Ніно, щось в цьому є”.

Олег Винник встав на коліно посеред концерту
Олег Винник на сцені

Хоча над текстом зірці прийшлось добряче попрацювати, оскільки він давався йому нелегко. А от музика прийшла до нього одразу.

Втім, Таюне і Ніно – не єдині таємничі красуні, які оточують Олега Винника. Якщо хочете дізнатися, про кого саме йдеться, дивіться наступне відео:

Схожі статті