Цілодобовий нагляд і ніяких поліпшень: лікарі дали прогнози стосовно співачки МакSим, яка знаходиться у комі

Співачка Максим досі у медикаментозній комі. Чи є поліпшення?

Декілька днів тому фанатів співачки MакSим розбила новина про те, що її ціленаправлено ввели у медикаментозну кому.

Про госпіталізацію МакSим стало відомо 15 червня після її виступу в Казані. У свій 38-й день народження 10 червня артистка відкрила власну дитячу музичну школу, однак після цього відчула себе погано. Що зараз відбувається зі здоров’ям артистка та які прогнози озвучують лікарі?

Свіжі новини про стан здоров’я співачки MакSим

Піар-менеджер російської співачки Марини Абросимової Яна Богушевська розповіла телеканалу “Росія-24”, як медики оцінюють стан виконавиці і які дають прогнози.

“На даний момент вона дійсно знаходиться в медикаментозному сні, але прогнози позитивні”, – повідомила Богушевська.

Також вона підтвердила, що до того, як співачку ввели в стан штучної коми, вона відчувала себе добре, була дуже позитивною і войовничою.

“Стан Марини стабільний, значних поліпшень або погіршень немає. Температуру вдалося збити до нормальних показників. Вона як і раніше в медикаментозному сні, виводити з якого її будуть, як тільки всі показники нормалізуються”, — додала піар-менеджерка.

У неї виявили 40-відсоткове ураження легень, при цьому тест на коронавірус показав негативний результат. Пізніше лікарі підключили співачку до апарату штучного дихання і ввели у медикаментозну кому.

Раніше Богушевська повідомляла, що лікарі намагаються зменшити відсоток ураження легень.

Бажаємо Марині міцного здоров’я та сил для того, щоб побороти хворобу. Сподіваємося, що співачка швидко піде на поправку.

Схожі статті