(Фото) Федора Добронравова зі “Сватів” – не впізнати з роками: актор змінив лише одну деталь в образі

Федір Добронравов зіграв у серіалі "Свати" веселого та простого Івана Будька. Подивіться, як змінився артист з роками.

Федір Добронравов. Герой цього матеріалу став неймовірно популярним завдяки серіалу “Свати”. Там він зіграв простого Івана Будька – комплексний образ роботяги та чоловіка з периферії. Актору, ймовірно, і не довелося вигадувати лінію поведінки для свого героя, адже сам Федір походить із робітничої родини.

Молодий Федір Добронравов з дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Тривалий час Добронравов був актором-аматором. Якщо подивитися його фільмографію, то можна помітити, що зніматися у кіно чоловік став, розмінявши 3-й десяток. Цікавим є факт: у 1990 році чоловік мив підлогу в Третьяковській галереї, перший час жив в гримерці театру.

А ось таким Добронравова запам’ятали глядачі серіалу “Свати”:

https://www.instagram.com/p/CPYqmF4JT-l/

Інсульт та подальша кар’єра

Федір активно працював над своїм сценічним амплуа. Окрім “Сватів” він грав у театрі та вів свій блог. Та у 2018 році на його долю випало справжнє випробування. Лікарі діагностували інсульт.

Хвороба може звучати, як вирок. Особливо для актора, адже наслідками можуть бути проблеми з пам’яттю, мовою та рухами.

На щастя артисту вдалося реабілітуватися. Вже у 2019 році у Москві пройшов перший творчий вечір Федіра Добронравова.

Зараз він сильно змінився зовнішньо:

Актор віддає перевагу сивому волоссю та бороді. Природність дуже пасує Федору. Цікавим є такого його знимок із синами. Діти дуже схожі на свого батька, але він на їх фоні виглядає, як оплот мудрості.

Відомо, що на цей рік заплановано у Добронравова робота у кількох проектах. Зокрема чоловік продовжує зніматися у кіно і у 2021 році він працює над ролями у к/ф “Білий сніг” та серіалі “Золотий папа”.

Схожі статті