Соломія Вітвіцька вперше розповіла, чому від неї пішов чоловік: “Йому було некомфортно бути поруч зі мною”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька вкотре порушила тему свого розлучення з чоловіком Владом Кочатковим.

Кохання Соломії та Влада було дуже красивим, а їх весілля вражало розкішшю і масштабами – торжество проходило на стадіоні “Олімпійський”, де на величезних екранах транслювався романтичний кліп закоханих. Втім, в усього є кінець, як і у історії героїв нашої сьогоднішньої статті.

Після 8 років подружнього життя Соля і Владислав прийняли рішення розійтися, хоча до цього вони намагалися неодноразово врятувати свій шлюб. Спільних дітей у пари не з’явилося. В YouTube-інтерв’ю PRO:WIDER телеведуча нарешті відкрила всі карти та пояснила, що саме стало причиною розлучення – її публічність:

“Ну як виявилося, йому було некомфортно бути поруч зі мною, мною публічною людиною. Він ніколи не висловлювався, що йому хочеться якоїсь уваги преси, йому все це було не дуже цікаво, але я не знала, що йому настільки це дискомфортно. Перший раз в інтерв’ю “ЖВЛ” він це сказав”.

Соломія Вітвіцька на інтерв'ю
Соломія Вітвіцька на інтерв’ю

На питання ведучого щодо проблем у шлюбі непублічного чоловіка і публічної жінки Вітвіцька сказала наступне:

“Все залежить від того, наскільки себе чоловік почуває впевнено. Мені так здається, що якщо чоловік захоплюється своєю другою половинкою, йому це навпаки має бути приємно, теоретично, що в нього успішна, цікава дружина. Все від стержня чоловіка залежить. Від того, як він себе почуває, наскільки він сам впевнений в собі, від цього багато залежить”.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочетков
Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков

До нових стосунків Соломія одночасно і готова, і ні, оскільки наразі їй ще не зустрівся той самий:

“Я думаю, що я точно скажу, коли мене зустріне якийсь чоловік, з яким я щось відчую і буду розуміти, наприклад, ну не знаю, якась іскра промайне і так далі. Я думаю, що вже достатньо часу минуло з того як я вже вільна жінка, з того часу як ми вже роз’їхалися. В принципі, усвідомлення і прийняття ситуації, яка змінилася, вже пройшло. Відповідно, якщо буде, так якось складуться обставини, бо я дійсно вірю в кохання, вірю в родину, для мене, здається, це найважливіше, що взагалі є в житті будь-яких людей. Тобто, це однозначно номер один в моєму рейтингу”.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.