Михайло Заливако зізнався, що пошкодував про своє рішення і змінив його: “Навіть спілкуватися не буду”

Михайло Заливако написав відвертий текст і опублікував його на власній сторінці. Що ж турбує холостяка?

Не так давно екс-холостяк 11-го сезону романтичного шоу Михайло Заливако та переможниця проекту Анна Богдан поїхали на відпочинок у Кападокію, Туреччина. Пара активно публікувала спільні фотографії у власних блогах в  соціальній мережі Instagram та розповідала, як проходить їхній другий тур. Під час цієї поїздки Анна відкрила багато особистих речей про їхні з Михайлом стосунки, а от бізнесмен був більш стриманий.

Що бентежить Михайла Заливако?

Нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій він розповів про те, що з появою публічності в нього немає можливості поводити себе так, як він того хоче. Мовляв, скажеш одне, а журналіст обов’язково перекрутить. І навів відповідно цитату.

Також він виклав свої роздуми про те, що наша думка постійно змінюється і згадав дитинство, коли діти спочатку вважають, що не будуть спілкуватися з кимось, а потім кардинально змінюють своє рішення.

Дивно, що для прикладу Михайло навів саме цю ситуацію. Адже важко згадувати такі речі, не маючи у цьому ніякого досвіду (як запевняє Михайло). Нижче холостяк почав доводити, що сам ніколи так не робив, але уважні підписники нагадали, що це неправда.

Скріншот коментаря під публікацією Михайла Заливако.

Також необхідно нагадати холостяку про його ствердження Славі Дьоміну про те, що він відправив би Анну Богдан додому, якби була така можливість. Таким чином, ми приходимо до висновку, що Михайло Заливако кривив душею і сказав неправду у наведеній публікації.

Варто додати, що публікація згодом була відредагована.

Схожі статті