Хто таємничий обранець Світлани Лободи? Концертний директор співачки розсекретив особистість її коханого

Світлана Лобода руками ховала своїх обранців, але в цей раз їй це не вдалося.

Світлані Лободі роками вдавалося ховати своїх коханців і навіть імена батька її дітей досі залишається таємницею. Однак, в минулому жовтні Лобода відзначала свій день народження в Дубаї в колі близьких. На відео з торжества зірка засвітила розкішну обручку, яка виблискувала на безіменному пальці. За оцінкою експертів, подібна прикраса коштує близько 1,5 млн доларів.

Втім, усе рано чи пізно виходить назовні.

З ким крутить роман Світлана Лобода?

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Колишній концертний директор співачки Стас Пшеніцин в своєму інтерв’ю назвав ім’я коханого артистки.

“Так, у Лободи є дуже багатий чоловік на ім’я Артур. Вже не знаю, чи можна назвати Світлану його дружиною. Принаймні вона літає на його особистому літаку”, – заявив Пшеніцин.

Він додав, що ця людина не є батьком молодшої дочки виконавиці, так як відносини між коханими почалися після її вагітності. А також пожартував, що якщо він розповість, ким є батько тільки, то він не жилець.

Не просто слова

Українське видання “Страна” при цьому в минулому місяці повідомляло про відпочинок Лободи з бізнесменом Артуром Гранцем на Кіпрі, де чоловік відзначав 50-річний ювілей. У розмові з журналістами він заперечував відносини з Лободою.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Сподіваємося, що співачка перестане переховуватися від фанатів та журналістів і нарешті зробить свої відносини з коханим публічними. Можливо тоді користувачі мережі нарешті припиніть під кожною фотографію шукати на докази її одруження або вагітності.

Зважаючи на вище сказане, підозри про те, що Тілль Ліндеманн є батьком Тільди підтверджуються.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.