Багатодітна матуся Оля Полякова повідомила про поповнення в родині: тепер Полякових стало більше (ФОТО)

Відома українська співачка Оля Полякова повідомила шанувальникам радісну новину про поповнення в їх великій родині та вже приймає привітання.

Суперблондинка і Королева ночі в одній особі вже двічі мама, але, схоже, зупинятися на досягнутому вона не збирається. Як активний користувач Інстаграму, Оля Полякова ділиться з публікою чи не всім, що відбувається в її житті. На цей раз привід дуже і дуже радісний.

Оля Полякова
Оля Полякова

Так, в своїх сторіз артистка розмістила невелике відео, на якому зображена її бенгальська кішка, яка тільки-но народила:

“Ну, вітайте нас!”, – підписала публікацію Полякова.

Народила кішка Олі Полякової
Народила кішка Олі Полякової
Народила кішка Олі Полякової
Народила кішка Олі Полякової

У кадрі видно годуючу кількох кошенят кішку, проте порахувати кількість малюків важко через їх однакове забарвлення. Зіркова господиня теж не уточнила, наскільки їх сімейство збільшилося.

До речі, цю кішку Оля подарувала своїй молодшій дочці Алісі на день народження у 2019 році. Артистка ще до покупки усвідомлювала, що вихованка буде створювати багато проблем, тому пропонувала доньці замість неї подарувати новенький смартфон, причому зовсім недешевий – від бренду Apple. Втім, гаджет не підкупив дівчинку і вона зупинила вибір на хвостатій:

“Тепер вона у нас є. А коли дочка просить у мене айфон, я говорю: “Грай в ігри на своїй кішці”, – розповідала Полякова раніше.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками та їх домашніми улюбленцями

Що стосується новонароджених кошенят, то сім’я планує залишити одного з них собі, а інших продати. При цьому Аліса дуже суворо збирається перевіряти потенційних господарів:

“Я буду приїжджати до вас в квартиру і дивитися умови. Я не віддам своїх кошенят не в ті руки, зрозуміло?”, – говорила дівчинка в Інстаграм-сторіз мами.

Схожі статті