Як виглядає російська копія Олега Винника: обидва блакитноокі та голосисті блондини з однаковими зачісками

Виявляється, Олег Винник – не єдиний блакитноокий блондин на естраді. У Росії теж є свій король вовчиць, який навіть записав дует з нашим українським.

Павло Соколов, так звуть російського Олега Винника, був спочатку танцюристом, а потім вокалістом золотого складу групи “На-На”, але мрії про сольну кар’єру не покидали його ніколи. До речі, як і Олега, який спочатку став зіркою мюзиклів у Німеччині, після чого наважився повністю змінити своє життя та підкорити українського слухача. Павло залишив ансамбль через 22 роки роботи в колективі і нарешті теж дебютував як самостійний співак, хоча його вихід з “На-На” супроводжувався гучним скандалом.

Цілий рік Павло відновлювався морально і фізично, а сцену своєю новою появою він осяяв у 2008-му, причому старт сольної творчості виявився вельми успішним.

Павло Соколов та Олег Винник
Павло Соколов та Олег Винник

Перший дует Соколов записав, як не дивно, з Олегом Винником. Вони разом випустили пісню “Возьми меня в свой плен”, яка миттєво стала хітом. Зовнішня схожість артистів породила безліч чуток про те, що Павло і Олег брати, проте це не так, що спростували самі музиканти. До речі, вони навіть ровесники – Соколов старший за Винника на 3 місяці.

Павло Соколов та Олег Винник
Павло Соколов та Олег Винник

На відміну від українського самотнього вовка, який ретельно приховує будь-які подробиці особистого життя, російський виконавець не робить з цього таємницю. За його плечима два невдалих шлюби. У 2001-му він одружився на танцівниці Наталії Белей, у пари народилася дочка Аліна, однак через кілька років вони розлучилися через зради співака, якого долали фанатки.

Із другою дружиною Ларисою Павло познайомився незабаром після виходу з “На-На”. Вона була старша за виконавця і допомогла пережити йому той складний етап, втім, шлюб це не врятувало. Зараз Соколов щасливий разом з солісткою групи “Шпильки” Вікторією Смирновою, вони виховують спільну доньку Софію.

Павло Соколов та Олег Винник
Павло Соколов та Олег Винник

А ось Олегу Виннику, як би він не намагався підтримувати образ холостяка, приписують в дружини його бек-вокалістку Таюне. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті