Чим здивує 6-й прямий ефір «Танців з зірками»?

Кожен новий ефір танцювального проекту «Танці з зірками» непередбачуваний і приховує багато сюрпризів для глядачів.

Цього разу ефір «Танців з зірками» буде не менш вражаючим і багатим на сюрпризи.

По-перше, стало відомо хто з учасників попередніх випусків і сезонів займе місце четвертого судді. А по-друге, ми дізналися хто спілкуватиметься з танцівниками на балконі. Цікаво? Тоді поїхали!

Зірковим ведучим 6-го прямого ефіру «Танців з зірками» стане комік і актор студії «Квартал 95» Юрій Ткач. Він відомий за ролями у ситкомах «Країна У», «Одного разу під Полтавою» а також проектах «Ліга сміху», «танці з зірками» та «Ігри приколів».

Актор, комік, а тепер ще й ведучий на ефірі приєднається до Влада Ями, Катерини Кухар і Григорія Чапкіса. Відмітимо, що три роки тому комік був учасником «Танців з зірками» і був у парі з Ілоною Гвоздьовою.

 

 

а на балконі з учасниками спілкуватиметься популярний виконавець DZIDZIO. Він теж був учасником проекту і минулого року танцював у парі з Яною Цибульською.

 

 

Судячи з гостей, ефір обіцяє бути веселим і позитивним. А сам випуск запам’ятається жартами і веселою атмосферою. Як написали користувачі мережі та фанати «Танців», від коміка Юрія Ткача вони очікують хороших оцінок для пар. Дехто написав, що хотів би бачити нові обличчя, незважаючи на те, що Ткач і DZIDZIO відомі, популярні артисти і їх всі люблять.

А от танцюватимуть учасники під пісні від Тіни Кароль, Мішель Андраде, TAYANNA, Гайтани, які заспівають наживо. А темою ефіру буде «Вечір легенд». Окрім зазначених виконавців для учасників шоу співатимуть також випускники проекту «Голос країни».

Нагадаємо. Що минулого ефіру проект покинула пара Арам Арзуманян і Тоня Руденко, що стало для всіх несподіванкою. Адже за результатами попередніх ефірів це була одна з найсильніших пар на проекті. Також суддя проекту Влад Яма сказав, що фаворити шоу постійно змінюються.

 

 

Схожі статті