Апартаменти з охороною та закритим двором: де живуть Олег Винник та його головна вовчиця Таюне (Відео)

Олег Винник і Таюне – одна з найкрасивіших, але при цьому загадкових пар українського шоу-бізнесу, якій так і не вдалося приховати від папараці свій будинок.

Виконавець хітів “Ніно”, “Вовчиця” та багатьох інших не відмовляється від інтерв’ю, проте регулярно уникає питань з приводу особистого життя. Він любить говорити про творчість і дуже не любить опинятися в центрі пліток. Проте, це невід’ємна частина популярності, тому Олегу до такого не звикати.

Шанувальники впевнені, що його серце давно зайняте бек-вокалісткою Таїсією Сватко, з якою він познайомився ще на навчанні в музичному коледжі. Судячи з архівних фото парочки, вони вже тоді були закохані, тому дуже легко повірити в те, що Винник і Таюне доводяться одне одному чоловіком і дружиною, як би довго вони не відмовчувалися.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Очевидно, у Олега і Таїсії спільна не тільки творчість, а й житло. Живуть вони в багатоповерхівці в самому центрі Києва, де регулярно паркується особистий автомобіль артиста. Хоча раніше він говорив, що мріє жити в будинку біля озера, щоб там можна було сидіти з вудочкою.

Журналісти програми “Викриття” з’ясували, що Винник облаштувався в багатоквартирному будинку по вулиці Гоголівська – далеко не найпрестижніший район столиці. Сама будівля реконструйована, а раніше там знаходився звичайний радянський гуртожиток. Втім, стати сусідом повелителя вовчиць все одно неможливо, оскільки всі сусідні квартири зайняті і немає жодного оголошення про продаж апартаментів в цьому будинку.

Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник

Про те, що Олег Винник і Таюне живуть саме там, свідчить не тільки часто припаркована на закритій території двору машина, але ще і документи, в яких вказана адреса проживання виконавця.

Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник

Більше цікавих фактів з життя єдиного блакитноокого блондина української естради дивіться в наступному відео:

Схожі статті