Наталя Могилевська тепер лиса, як Влад Яма: зірка позбавилася розкішного довгого волосся прямо на камеру

Наталя Могилевська мусила схуднути на спір, і не виконала умови.

Не так давно Наталя Могилевська  пірнула з головою в небезпечну авантюру. Справа в тому, що зірка набрала зайвих 10 кілограмів на карантині і не знала як позбутися їх. В голову їй прийшла просто неймовірна ідея — вона вирішила зробити це на спір. Головна умова: якщо вона не схудне на визначений об’єм, то поголиться налисо.

Наталя Могилевська тепер лиса

Нещодавно на особистій сторінці Наталі Могилевської в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, у якому вона вже розуміє, що не встигне схуднути до завтра.

Втім, співачка не втрачала надії. Але сьогоднішнє зважування розбило її мрії. Артистка не змогла втратити останні 300 грамів і була вимушена виконати умови спору.

Скріншоти сторінки Наталі Могилевської.

У цей час вона знаходилася у студії “Нового каналу”, де до її прекрасної шевелюри приклалися Леся Нікітюк та Сергій Притула. Обидва взяли у руки ножиці і почали відрізати прекрасні пасми Наталі Могилевської. У цей час вона благала Юрія Ткача, але той був невблаганним.

Також співачка опублікувала на особистій сторінці білий екран з підписом “Ну все”, що означало, що тепер співачка постане перед нами поголеною.

Втім, підписники зірки абсолютно не вірять у те, що їй вдасться це зробити, адже вона персона публічна і має завжди виглядати на усі сто, а їй ця зачіска точно не буде личити. Само тому безліч користувачів мережі впевнені — обрізали не справжнє волосся, а накладні треси.

Втім, дуже скоро ми зможемо переконатися у тому, хто говорив правду: Наталя Могилевська чи користувачі Інстаграму.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.