“Я не знаю, як я буду спати”. Ольга Сумська вийшла в світ і жахнулася від умов, в яких існують звичайні люди

Ольга Сумська проїхалася поїздом і зробила провокаційне зауваження Укрзалізниці.

Нещодавно Ольга Сумська відчула на собі, як це подорожувати по Україні, якщо ти звичайна людина середнього достатку. Справа в тому, що акторка разом з трупою свого театру виступала у Кременчугу і мала повертатися до Києва потягом Укрзалізниці. На цей період припала неймовірна спека, яка змусила Ольгу зробити публічну заяву.

Ольга Сумська не спала до 5 ранку

Виявляться є потяги ,де кондиціонування взагалі не передбачено!Потяг 791 Кременчук-Київ!‼️‼️‼️Це справжнє пекло!Знущання…

Опубликовано Ольгой Сумськой Пятница, 25 июня 2021 г.

На особистій сторінці Ольги Сумської в соціальній мережі Facebook з’явилася публікація з відеороликом, у якому акторка розповіла, що придбала квиток Укрзалізниці для подорожі до Києва у купе без кондиціонування. У цей час стояла температура 40 градусів по Цельсію. Знаменитість не змогла стримати гніву, адже їхати у таких умовах просто неможливо.

Вона розповіла, що не має можливості закрити двері купе, інакше це буде небезпечно для здоров’я, а кондиціонерів немає. Також зірці довелося декілька разів повністю виливати на себе пляшку води, адже інакше вона не могла охолодитися. В результаті, жінка заявила що не буде спати до 5 утра ранку, адже двері купе будуть відкритими. Сумська була розгнівана і не розуміла, як, наприклад, провідники поїзду працюють в таких умовах. На гнівне повідомлення знаменитості одразу ж відреагував представник Укрзалізниці, який запропонував акторці розібратися з проблемою. Цікаво, чи відгукнувся би хтось, якщо сварилася би не відома зірка, а звичайний споживач?

Можна зробити висновок, що знаменитостям було-б корисно час від часу користуватися подібним видом транспорту, перш ніж, наприклад, роздавати поради у власних блогах стосовно подорожей або ж агітувати людей на вибори.

Схожі статті